Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

CO PRO VÁS ZAJISTÍME A JAK VÁM POMŮŽEME

 

Vykonáváme administraci po celou dobu veřejné zakázky. V maximální možné míře se pro Vás snažíme ulehčit proces zadávacího řízení. Víme, že jste pracovně vytížení, proto rádi přijedeme k Vám. 

 

 

DRUHY ZADÁVACÍCH ŘÍZENÍ

 

Nabízíme Vám kompletní administraci, včetně poradenství, vztahující se k přípravě a průběhu různých druhů zadávacích řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.

 

 

 

METODICKÉ POKYNY

 

Realizujeme administraci výběrových řízení v rámci metodických pokynů a smluvních podmínek poskytovatelů finančních dotačních prostředků (krajů, ministerstev ČR, SFŽP, SZIF, IROP, ITI, atd.)

 

 

PROFIL ZADAVATELE

 

Zejména menší organizace opomíjejí požadavek zákona o veřejných zakázkách uveřejnit na profilu zadavatele všechny uzavřené smlouvy s hodnotou přesahující 500 tis. Kč bez DPH a do 3 měsíců od splnění smlouvy uveřejnit výši skutečně uhrazené ceny. Většinou tyto subjekty nemají profil zadavatele doposud zřízen. Rádi Vám s tímto administrativním úkonem pomůžeme. Zařídíme Vám profil zadavatele včetně jeho nezbytného oznámení ve Věstníku veřejných zakázek. Zajistíme i uveřejnění zákonem požadovaných dokumentů na novém profilu zadavatele.

Žádost o nabídku zařízení Profilu zadavatele zde

 

 

REGISTR SMLUV

 

Zákon č. 340/2015 Sb., o registru smluv  nabyl účinnosti dne 1. 7. 2016 (více zde). Pokud si s touto další povinností nevíte rady, můžete se také obrátit na nás. Na základě zplnomocnění uveřejníme dokumenty a provedeme všechny další nezbytné úkony dle podmínek zákona.

 

 

 

Zpět na hlavní stránku zde.Administrace veřejných zakázek